Bestellen en verzenden

Levertijd en verzending

Bestellingen worden binnen 2 tot 3 werkdagen (maandag t/m vrijdag, uitgezonderd feestdagen) verzonden.

In 2023 worden er geen bestellingen verzonden en e-mails beantwoord op:

van vrijdag 13 oktober tot vrijdag 20 oktober
tweede kerstdag: 26 december

De meeste bestellingen worden bezorgd via een brievenbuspakje met track and trace. Mocht je bestelling via pakketpost verzonden worden en je bent niet thuis, dan zal de bezorger proberen het pakje bij de buren af te geven. Als je dit niet wilt, dan kan je dit aangeven tijdens het bestellen.

Is je bestelling een verrassing voor een huisgenoot? Als afzender staat altijd: Rockadelic webwinkels. Je kunt dus aan de buitenkant van het pakje niet zien dat er iets van The Beatles in zit.

Bezorging in België

Bestellingen naar België zullen altijd via pakketpost verzonden worden.

In België is het niet mogelijk om het pakket bij de buren te laten bezorgen als je niet thuis bent. De bezorger zal het pakket op een nabijgelegen afhaallocatie afgeven als je niet thuis bent.

Zodra je bestelling verzonden is, ontvang je hiervan bericht met een track&trace code waarmee je je bestelling kunt volgen op de website van PostNL.

Door drukte of andere omstandigheden kan het voorkomen dat het PostNL niet lukt pakjes op de geplande dag te bezorgen. Hou hier rekening mee als je je bestelling voor een bepaalde datum in huis wilt hebben.