nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Herroeping


Je mag een aankoop binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden, aan Beatles Forever retourneren. Het volledige bedrag inclusief verzendkosten wordt dan teruggestort (tenzij je je aankoop slechts gedeeltelijk retourneert, zie voorwaarde 6). De kosten van het retour zenden kan helaas niet vergoed worden.

De voorwaarden:

1. Je stuurt de aankoop binnen 2 weken na ontvangst terug of je maakt uiterlijk 2 weken na ontvangst melding aan Beatles Forever dat je de koop wilt ontbinden door een e-mail te sturen met het bestelnummer en een tekst waaruit blijkt dat je van het herroepingsrecht gebruik wil maken. Bijvoorbeeld: ik zie van de koop af. Je kan ook het online herroepingsformulier onderaan deze pagina gebruiken. Na melding heb je vervolgens (weer) 2 weken de tijd om de aankoop terug te sturen.

2. Je voegt de bestelbon (of een kopie) bij de zending of je schrijft zelf een briefje met daarop tenminste: je naam en het bestelnummer. Je kunt ook gebruik maken van het formulier dat je bij je bestelling hebt ontvangen en bij de retourzending voegen. 

3. Je doet je best om beschadiging te voorkomen. Denk aan een stevige verzendenvelop en bescherming van het product. Tip: hergebruik het materiaal waarmee de bestelling naar jou is verzonden.

4. Je frankeert de zending voldoende.

5. Na ontvangst wordt het aankoopbedrag binnen 2 weken teruggestort.

6. Als je meerdere producten had besteld, waarvan je slechts een deel wilt terugsturen dan wordt alleen het aankoopbedrag van de geretourneerde producten teruggestort. Het verzendkostendeel wordt in dat geval niet teruggestort.

7. Vanzelfsprekend ontvang je alleen het volledige aankoopbedrag terug indien de artikelen niet zijn beschadigd / verbruikt zijn. Je kunt bij twijfel het best eerst even via info@beatlesforever.nl contact hierover opnemen.

Het terugzenden is voor risico van de klant, bewaar het verzendbewijs dus goed (als het pakje door de brievenbus kan: bij verzenden via brievenbuspakje met track & trace (binnen Nederland) ontvang je ook een verzendbewijs).


Retouradres:
Beatles Forever
Bazuinlaan 5
3438CP Nieuwegein
Nederland